OpenMIC kanaal

Het openMic kanaal is te ontvangen in de stad Leiden en daarbuiten op DAB kanaal 5D.

Het openMic kanaal is bedoeld voor allerlei activiteiten ( content ), zoals cabaret, live dj’s, live muziek, stand-up comedy etc. etc.

Er kan praktisch drempel- en kosteloos content van bijvoorbeeld een liveband in een cafe oid worden uitgezonden. De sky is letterlijk de limit.

Wat belangrijk voor de “leveranciers”  van content is, is dat lokale cultuur voorrang heeft op alles. “Cultuur” vanuit de stad Leiden ( en de hieraan verwante gemeentes ) gaat dus ten allen tijden voor op content die niet in deze gemeente gemaakt word.

Verder is het niet aan ons om de inhoud van deze content te bepalen. Uiteraard verwachten wij dat iedere “leverancier” zich bij ons meldt met zijn bedoelingen ( info@impactam.nl ).

Zonder deze aanmelding, kan er geen gebruik worden gemaakt van het open MIC kanaal.

Wij gaan er vanuit dat iedereen een gezonde portie ethiek en verstand bezit zodat er geen misbruik gemaakt word van deze mooie mogelijkheid.

 

Niet toegestaan: reclame ( in welke vorm dan ook ), politiek, schelden, beledigen, discrimineren, haat zaaien, promotie uitbaters etc.

Wel toegestaan: promotie ( non profit of belangrijke evenementen voor de stad Leiden en haar omgeving ), werving donateurs of leden ( non-profit organisaties ), zelfpromotie ( bands, artiesten, cabaretiers ). etc.

Nogmaals, bij het eerste contact graag je bedoelingen duidelijk maken. Mail naar info@impactam.nl

 

Om te kunnen streamen naar het OpenMIC kanaal gebruiken we de gratis software van Daniel Nöthen (Linux, MacOS en Windows) zie:

Handleiding software OpenMIC kanaal

 

info@impactam.nl